Komín s.r.o. / desatoro
  • +421 (0)907 877 052
  • kominsro@kominsro.sk

Frézovanie komínov

Desatoro správneho kuriča:

  1. Nebuď ľahostajný k sebe ani k svojmu okoliu,zaujímaj sa o to,čo ide z tvojho komína.
  2. Suš drevo minimálne jeden až dva roky.
  3. Nespaľuj odpadky!
  4. Nastav regulačné klapky tak,aby vzduch mohol k palivu,oheň nedus.
  5. Prikladaj častejšie menšiu dávku paliva ako jednu velku dávku za dlhý čas.
  6. Pravidelne čisti kotol a komín.
  7. Použivaj moderný kotol a kachle.
  8. Udržujte teplotu spalín za kotlom medzi 150 až 250stupňou C.
  9. Nevyhadzuj teplo oknom,neprekuruj a kur len tam,kde potrebuješ.
  10. Kur tak,ako chceš,aby kuril tvoj sused.
zavolajte nám tel.: +421 0907 877 052